Over ons

ONS VERHAAL

Cams4security is een jong en energiek bedrijf. Met meer dan 7 jaar ervaring in het installeren en programmeren van camerasystemen, zijn wij de markt leider geworden in vooraf geconfigureerde systemen. Door onze ervaring en de kwaliteit van onze camera systemen, hebben wij een nieuw concept opgezet waarbij u als klant geen ingewikkelde netwerk instellingen meer hoeft te verrichten. Dit bespaart u als klant veel tijd en geld.

WAAROM KIEZEN VOOR CAMS4SECURITY ?

RUIME ERVARING MET ONZE SYSTEMEN

Met meer dan 7 jaar ervaring in huis kunnen wij u op vele vlakken ondersteunen.

PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij leveren systemen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Onze prijzen worden maandelijks gecheckt om onze prijs/kwaliteit te blijven waarborgen.

MARKTLEIDER IN VOORAF CONFIGUREREN

Als marktleider in het vooraf configureren van onze camerasystemen, kunnen wij u als geen ander de juiste service bieden op het gebied van plug-and-play camera systemen.

VEILIGE SYSTEMEN

In tegenstelling tot vele ander camerasystemen waarborgen wij uw veiligheid en dat van onze camerasystemen. Door onze ervaring in samenwerking met onze software en systemen zorgen wij dat er een waterdicht vooraf geconfigureerd systeem bij u wordt afgeleverd. Dit houdt in dat alleen u met uw zelf ingevoerde wachtwoord toegang heeft tot uw camera beelden. Derden zullen zonder uw toestemming niet mee kunnen kijken.

REACTIES VAN ONZE KLANTEN

Het laten instellen van mijn camera’s door cams4security heeft mij veel tijd bespaard. Met de handige gebruikshandleiding had ik binnen 5 minuten de beelden op mijn telefoon en Ipad. Zeker een aanrader!

Makkelijk en snel geregeld! Goede service, ook achteraf na bestellen.